Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

HECOVINY nezklamaly

Když jsme se dozvěděli, že zájem o listopadové Hecoviny je opravdu velký, tak nás to samozřejmě potěšilo, ale také jsme si uvědomovali  velkou zodpovědnost, abychom diváky nezklamali.  Příprava byla hektická / onemocněla nám Lenka a my si nebyli jisti, zda do Hecovin bude moci naskočit / tak jsme museli do její role obsadit Martu Poláškovou .  Až na generálce si  naplno uvědomila na co, že to přistoupila. V tak krátkém čase všechno zvládnout, to není  žádná legrace. Soubor jsme posílili také o Petra Poloka, který  si s námi v minulosti už zahrál, ale i tak bylo nám jasné, že  o improvizaci nebude nouze.  Navíc  jsme pozvali  do Hecovin dva hosty, kteří přijeli  až v den Hecovin, takže  na  velké zkoušení nebyl čas.

Když jsme viděli jak se velký sál DK Akord zaplnil do posledního místečka a že se zaplňuje i balkon, nastala v zákulisí, přirozená malá nervozita.

Hecoviny připadly   na 7.11. a tak nás toto  datum nenechalo   klidným . A tak jsme  náš tradiční před úvod   věnovali výstřelu z  AU ROURY . Po následující  úvodní písničce z nás nervozita spadla a začalo  naše tříhodinové  představení  ve kterém, nechyběly naše  úspěšné scénky , tanečky a skeče. V první polovině se nám  představil  Michal Dolák člen známého bubenického seskupení Jumpig  Drums , který se snažil naučit bubnovat nejen členy souboru Nahodile , ale  také  i diváky.  Dalším hostem byl Ruda z Ostravy, který si s námi opět zahrál ve scénce KDO POLETÍ ,  jeho výkon nakopl nejen diváky, ale také mnohé členy souboru.  Samozřejmě , že  jako bonus , po scénce  vystoupil  ještě se svou  kytarou.  Mnozí diváci se konečně domohli  vystoupení  tradičně  oblíbených Haiťanů v podání členů Nahodile a  jako třešnička na dortu nechyběl ani  Sobí tanec.  V pořadu nechyběli  ani hudební scénky jako Dívčí válka a  nově inovovaná verze Vězeňské, která se zároveň stala závěrečnou tečkou HECOVIN. 

Jak bývá po Hecovinách zvykem, kdo nespěchal, poseděl a  s členy souboru Nahodile si mohl  u skleničky  poklábosit (  nebo i  zatančit  ) o svých dojmech z pořadu.  V postatě se nám dostalo   mnoho pochvalných uznání .

Vždycky říkám, ne všechno  a ne všem se musí líbit to co děláme. Pokud je, ale spokojeno 80% přítomných diváků,  je to 100% úspěch.  

Fotografie od Jaroslava  Elfmarka budou postupně přibývat ( ochutnávka  z generálky a představení 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek