Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

V nádherném prostředí  vrchu zvaný Horečka, jsme   začali chystat  za úporného vedra vše potřebné  na vystoupení  Nahodile  se speciálně upraveným  programem HECOVINY. Nebylo to jednoduché , ale díky nasazení, které bylo znát u všech členů souborů a místních dobrovolníků, se  najednou z mýtiny stal velice útulný malý amfiteátr. 

Jen co jsme se rozhodli pro  zkoušku programu na večer , dalo se náhle do deště a my  byli nuceni improvizace   nutného zabezpečení   proti  vodě  jak techniky tak i postavené scény.  Věřili jsme , že se počasí umoudří a  pršet přestane.  Hlavně  jsme se začali obávat  toho, že počasí diváky odradí a  nikdo nepřijde. Nakonec  ještě před  akcí  přece jen přestalo pršet a my se opět pustili do přípravy  na vystoupení.  Podmínky to  byly bojové, ale dalo se to zvládnout.  Velice mile nás překvapilo, že se  před  představením  začal kopec plnit diváky. Jen ale co jsme začali  hrát a bylo cítit, že diváci jsou skvěle naladěni, tak nás  hned u druhého vstupu  vyhnal  opět vydatný déšť .

Nejdříve jsme si mysleli, že je konec, ale jen co přestalo pršet a už jenom mrholilo,  si nás  diváci naučenou   "mexickou vlnou"  z úvodu  představení  vyžádali opět  na scénu . Nemohli jsem je zklamat  a  odehráli jsme  celé představení  i za mírného deště.  Po obloze ( naštěstí mimo nás ) bylo vidět  jak  se v dáli  blýská.  Zkrátka , byl to adrenalin jak hrom ...Nejvíce nás ,  ale překvapili ( a to příjemně ) všichni  přítomní diváci, kteří vydrželi až do konce představení .  Dešťově přeháňky  samozřejmě  představení silně ovlivňovaly, ale díky nasazení všech členů Nahodile se nakonec potvrdilo naše motto, že legrace není nikdy dost ani za špatného počasí.

Tato akce byla  pro celý soubor NAHODILE  obrovskou  výzvou ,  ve které si dovolím tvrdit, jsme obstáli nejen jako herci , ale  i jako technický tým a to společně  s našimi přátely, kteří  se podíleli na přípravě   zázemí  a občerstvení  pro diváky.

Příští Hecoviny , už  zase v  proběhnou ( za  jakéhokoliv počasí ) suchém prostředí  DK AKORD a to 16.10. od 19:00 hod.  na které Vás srdečně zveme.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek