Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

MIKULÁŠ 2013

Každý rok v prosinci, hraje soubor Nahodile (podle scénáře Zdeňka Kačora) pohádku, která  vyvrcholí příchodem Mikuláše. Letos tomu nebylo jinak. Příprava byla dlouhodobá a protože v představení je  vždy mnoho písniček,  ještě dříve než se udělala první čtená zkouška, museli  členové souboru nazpívat své pasáže v písničkách. I když jsme si to točili  sami "na kolenou", výsledek se celkem zdařil. Je pravda, že některé písničky byly oprášené z jiných "Mikulášů", ale to vůbec nevadilo. Byly vtipně využity v jiné souvislosti a zapadly do děje. Už na zkouškách bylo jasné, že v představení, kde většina členů souboru hráje čerty-nečerty v čertí škole, že to bude hodně veselé. A taky že jo. Všichni si to užívali, ať už byli v jakékoliv roli. 

Celkem jsme odehráli 6 představení / Staré Hamry , Dálkia Ostrava Třebovice, Frýdek Místek 2x, DK Akord Ostrava a KD Hlučín /. Každé představení bylo specifické, vždy podle možností jeviště a osvětlení, ale vždy se nám hrálo dobře. Nejdůležitější bylo, že  se představení líbilo, jak dětem tak také  i dospělým divákům. Až je nám líto, že se nestihneme  odehrát více představení, neboť  je  to spojeno  s Mikuláškou nadílkou.

Letos nás  hodně fotili   první dvě fotografie jsou od Jardy Elfmarka a jeho  ostatní fotografie jsou, jako vždy v naší fotogalerii. Následující  fotografie  od Michala  Tomka jsou rovněž z našeho vystoupení v Akordu v Ostravě.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek