Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

Valteřice 2013

Petr a Jarka Maralíkovi jsou našimi (vzdálenými ) členy souboru.  Kdysi patřil především Petr k základním pilířům Nahodile, ale odstěhoval se 450 km od Ostravy a  bylo víc než jasné, že  vzdálenost bude jedna z komplikací pro setrvání v souboru.  Petr, ale  spojení nepřerušil a vždy si  přijel zahrát, alespoň jednou za rok na premiéru pořadu Hecoviny.  Proto jsme zavedli takovou malou tradici, že jednou za rok přijíždí  za Petrem a Jarkou, celý náš ansábl do Valteřic u Vrchlabí, abychom  3 noci  nedali spát jeho sousedům,  ale také abychom předvedli co umíme .

V místní Sokolovně vždy odehrajeme představení pro  děti i dospělé.  Ani letos to nebylo jinak.  Naše vystoupení HECOVINY sklidilo  v zaplněné sokolovně úspěch, včetně diskotéky našich  DJ ( Sun a MISCHA ). Druhý den se radovali pro změnu děti  z vystoupení  Hudební Tramtárie. Ve  volných chvílích jsme si  našli  také  čas na prohlídku okolí a plážový  volejbal na místním koupališti. Jako vždy 3 denní maraton jsme zvládli ke spokojenosti všech. Petr s Jarkou , byli rádi, že  jejich dům  přežil  i  s bazénem . Sokolové byli rádi, že nespadla  Sokolovna. A my byli rádi, že jsme to  přežili ve zdraví.   

Jsou to akce, které mají pro náš soubor velký význam v tom, že utužují kolektiv , nutí nás zvládat nepředvídatelné situace a v nekonečné řadě je to zkušenost , otestovat si naše pojetí humoru  i někde jinde.  A když nám Petr  psal ohlasy místních  po  našem odjezdu, bylo jasné že i tentokrát jsme si  obyvatele Valteřic a  okolí získali.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek