Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

CHORVATSKO TOUR 2014 SE VYDAŘILO

Přesto to byl náročný týden , ve kterém jsme museli ledasco  stihnout.  V den odjezdu do Chorvatska nám oznámila Nikola, že s námi nemůže odjet a tak jsme narychlo vzali sebou Andreu Borovičkovou, která   v tu chvíli ( jak je pro náš soubor typické ) se stala nahodilou  členkou souboru. 

To samozřejmě  vyžadovalo hned po příjezdu intenzivní  zkoušení, aby   zvládla v rámci  vystoupení  všechny role za Nikolu. Celkem jsme měli  v průběhu týdne dvě vystoupení.   Nebyly to klasické Hecoviny ,protože tam bylo také hodně dětí a tak jsme program proložili vstupy pro děti. V obou případech  se představení  vydařila. 

Během pobytu jsme  si také chtěli užít moře a natočit dva videoklipy, což byla nejtěžší úloha.  Tancovat mezi  lidmi na pláži, kteří se na nás dívali, jako na skupinku exotů, nebylo vůbec  jednoduché.  A  vtáhnout je do tance  se nám nepodařilo vůbec ….. v podstatě  to ani nešlo, neboť  reprodukovaný zvuk  písně jsme slyšeli sotva tak my…. No nic, ale v tipovací soutěži , kterou jsme  vyhlásili před odjezdem , kolik se nám podaří  zapojit cizích lidí do tance, přece jenom vyhlásíme vítězku- která tipovala 20 lidí ( byla ze všech tipů nejblíž , sekla se jen o dvacet lidí ).   Natáčení druhého videoklipu  o pirátovi bylo spojené s plavbou na  lodi, což  byl pro všechny úžasný zážitek, kde nechyběly ani dramatické chvilky.  Nebýt 13 trnů v noze  od mořského ježka, které si  Lenka  přinesla z natáčení, přežili jsme to ve zdaru. Věříme, že  z toho  něco vyjde a my Vám budeme moci  už v září představit   oba videoklipy. 

Společně s námi si to užily i děti, kterých jsme měli sebou dost.   Damir náš přítel, kterého jsme  v rámci představení vždy převlékli za  NEPTUNA , byl s námi spokojen. Z našeho pohledu jsme svojí misi  v Chorvatsku splnili ( i když jsme nebyli v kompletní  sestavě). Znovu se ukázalo, že   Nahodile  je schopno improvizovat za jakýchkoliv podmínek.

  Nejstrašnější zážitek  jsme  prožili na cestě zpět, kdy jsme se dostali do zácpy a cesta domů trvala téměř 22 hod.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek