Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

HOREČKA HECOVNÍ NOCI - OSTRAVICE 2017

Poslední červencový víkend jsme opět strávili jako soubor pospolu, abychom připravili a zrealizovali  na soukromém pozemku představení  v úžasném přírodním prostředí. Příprava není jednoduchá, celý rok se na daném kopci jenom pasou ovce a jednou za rok tam jdeme "zabékat" my.  Musí se připravit stan slouožící k přespání i  jako herecké šatny. Musí se natáhnout a zabezpečit přívod elektřiny. Pro diváky postavi sety na sezení, mironely, zajistit servis na občerstvení atd. 

Tentokrát nám přálo počasí. Dokonce přišlo nejvíce diváků v historii této akce. A navíc se všichni bavili moc dobře. Do programu jsme vtáhli i náhodné diváky a také přítomné děti. Dokonce za námi přijela a vystoupila jako host jedna z nejlepších tanečnic břišních tanců Lenka Dzidová. Samozřejmě její  vystoupení sklidilo velký ohlas. 

Po představení kdo se rozhodl přespat v přírodě ve stanu, tak zůstal a  večer pokračoval jako malý folkový večer , kdy se hrálo a zpívalo až do ranních hodin.

Neděle  zase byla ve znamení balení a dávání všech věcí do pořádku. 

Je to opravdu celovikendová šichta, ale  protože ohlasy na vystoupení a vůbec celkový dojem z celé akce byl víc než dobrý, nelitovali jsme vůbec vynaloženého úsilí.

Opět soubor Nahodile dokázal, že jsme soubor, který se dokáže vyrovnat s mnoha překážkami aby dokázal pobavit lidi. Neboť legrace není nikdy dost. 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek