Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

Premiéra se vydařila

Premiéra se vydařila

Plný sál diváků, byl  pro nás tou největší odměnou, ale také nesmírným závazkem, že nesmíme zklamat. Mírná nervozita byla na místě , neboť jsme museli 14 dní před premiérou přeobsazovat role za Martina, který s námi nemohl hrát. Naštěstí celý soubor zapnul na všechny obrátky a v časové tísni  to zvládl. Na premiéru přijela také naše posila z Valteřic Petr Maralík, který jako vždy  byl nepřehlédnutelný. Svoji premiéru si odbyl také Petr Polok, který se snaživě a obětavě rozhodl souboru pomoci. Nutno říci, po zkušenostech z hraní v klubu, byl velký sál další obrovskou výzvou porvat se s mnohem větším prostorem  a kupodivu, leckdy i velké jeviště nám bylo najednou malé.

Hecoviny nabraly šílené tempo, které dokázalo udržet v dobré zábavě všechny diváky po celé 3 hodiny ( včetně přestávky ). Závěrečný potlesk byl pro nás důkazem, že se premiéra povedla. To nakonec potvrzovali i diváci, kteří osobně chodili za členy souboru Nahodile a  děkovali za  super zábavu.  Musíme říct, že i diváci byli skvělí a  proto se nám hrálo výborně.  Těžko vybírat co  z Hecovin bylo nejlepší číslo. V tom se diváci značně rozcházejí, ale na čem se opravdu shodli, že jako celek patřily 28.Hecoviny určitě k těm nejzdařilejším. Za to patří velký dík všem členům souboru Nahodile .

Speciální poděkování si zaslouží  vedení DK Akord, že nám umožnilo  v jejich prostorách zkoušet  a připravovat se. Poděkování patří i jevištnímu mistru panu Brýdlovi a   zvukaři / osvětlovači  panu Kubicovi, kteří nám pomáhali  při zvládání technických věcí.

Fotografie se teprve zpracovávají / možná bude i  malá video- ukázka  a tak zatím nabízíme fotografie Jaroslava Elffmarka z průběhu generálky .

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek